KVKK ve Gizlilik Politikası

Sayın Müşterilerimiz, Potansiyel Müşterilerimiz ve Web Sitesi Ziyaretçilerimiz, (Geovision) (“GVG Danışmanlık A.Ş– Muradiye Mh. Kalıpçı Sk. N:4/2 34357 Beşiktaş – İstanbul Mecidiyeköy VD 4541834695” veya “Şirket”) olarak kişisel verilerinizin korunmasına büyük önem veriyoruz.

Uygulamalarımız, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) ve Google Store  ve IOS Store kullanım şartları çerçevesinde kullanıcı gizliliğine saygı göstermeyi taahhüt eder. Aşağıda, uygulamanın konum (GPS), kamera, dosya erişimi, kişisel veriler ve diğer izinlerle ilgili politikalarını içeren bir bildirim sunulmaktadır.

Bu kapsamda 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) uyarınca “veri sorumlusu” sıfatıyla kişisel verileriniz ve işleme süreçleri hakkında sizleri bilgilendirmek isteriz.

İşlenen Kişisel Verileriniz Nelerdir?

1. Konum (GPS) İzni

Uygulama, belirli özelliklerin kullanılabilmesi veya yerel hizmetlerin sağlanabilmesi için cihazınızın konum verilerini kullanabilir. Konum izni, bu verilerin toplanması ve kullanılması için kullanıcıdan onay alındığında geçerlidir. Bu izin, uygulamanın işlevselliğini artırmak ve kullanıcıya daha iyi bir deneyim sunmak amacıyla kullanılır.

2. Kamera İzni

Uygulama, belirli işlevleri yerine getirebilmek adına kamera erişimi isteyebilir. Kamera izni, fotoğraf çekme, video kaydetme veya diğer ilgili özellikleri kullanmak için kullanıcıdan izin alındığında geçerlidir. Bu izin, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve uygulama içindeki belirli özellikleri kullanmak için gereklidir.

3. Dosya Erişimi İzni

Uygulama, belirli dosyaları okuma veya yazma yetkisi isteyebilir. Dosya erişimi izni, uygulamanın işlevselliğini yerine getirebilmesi veya kullanıcı tarafından sağlanan dosyalara erişebilmesi için kullanıcıdan izin alındığında geçerlidir. Bu izin, kullanıcıların uygulama içinde dosya yüklemesine veya belirli dosyalara erişmesine olanak tanır.

4. Diğer İzinler

Uygulama, belirli özelliklerin kullanılabilmesi için diğer izinleri de isteyebilir. Bu izinler, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve uygulamanın tam işlevselliğini sağlamak için gereklidir.

5. Chatbot yazışma izinleri

Chatbot uygulamamızın verimliliğini artırmak ve size daha iyi hizmet sunmak için kullanıcı deneyimini iyileştirmek. Sizinle etkileşime geçmek, sorularınıza cevap vermek ve gereksinimlerinizi karşılamak.

Demo Talebi ile Beraber

  • Kimlik bilgileriniz (ad soyad, doğum tarihi)
  • İletişim bilgileriniz (adres, e-posta adresi, telefon numarası)
  • Siteyi kullanımlarınıza ilişkin detaylar (sitedeki davranışlarınız, işlemleriniz, tercihleriniz, ziyaretedilen ürünler )
  • Size özel tahsis edilmiş kullanıcı adı ve şifreniz
  • Şirket bilginiz (şirket adı, telefonu, adresi)

Elektronik Ticaret Sözleşmesinin Kurulması ile Beraber; 

  • Kimlik bilgileriniz (ad soyad, doğum tarihi, TC Kimlik No)
  • İletişim bilgileriniz (adres, e-posta adresi, telefon numarası)
  • Fatura talep etmeniz halinde bizimle paylaşmanız halinde (TC Kimlik No, Vergi Kimlik No)
  • Kredi kartı ile ödeme yapmanız halinde ödeme kuruluşuna gönderilmek üzere işlenmesi
  • Ödeme yöntemi olarak havale seçilmesi halinde banka iban ve kullandığınız bankaya ilişkin

Kullanıcı Olmanız Halinde; 

  • Size özel tahsis edilmiş kullanıcı adı ve şifreniz
  • Şirketimiz tarafından verilen hizmetlerin kayıtları (talep ve şikayet yönetimi)
  • Şikayetlerinize ilişkin alınan formla oluşan kayıtlar
  • Kullanıcı olmanız halinde sağladığımız elektronik ticaret sistemi çerçevesinde veri işleyen sıfatı tutulmasıamacı Geovision’ın işlenme amaçlarını ve vasıtalarını belirlemeden sadece depolama ve sisteminkullanılması ile oluşan müşterilerinize ait bilgiler,

Elektronik Ticari İletişim İzni Vermeniz Durumunda;

  • Kimlik bilgileriniz (ad, soyad)
  • İletişim bilgileriniz (adres, e-posta adresi, telefon numarası)
  • Siteyi kullanımlarınıza ilişkin detaylar (sitedeki davranışlarınız, işlemleriniz, tercihleriniz, ziyaretedilen ürünler )
  • Pazarlamaya esas bilgileriniz (doğum tarihi, site kullanımları, alışveriş alışkanlıkları, adres vealışkanlıklar gibi demografik üye/kullanıcı/müşteri bilgileri, her türlü ürüne ve hizmete ilişkin alışverişalışkanlığı-tercihler, beğeniler ve ilgili yorumlar, yararlanılan kampanya, anket leri ile içerikleri, faturaiçerikleri, ödeme yöntemleri (nakit, kredi kartı vs.) ve ödeme detayları (taksit miktarı vs.), eski ve yeni cep/ev/iş telefon/faks numaraları, mail adresleri, tanımlama bilgileri (çerez, web tarayıcı işaretleri-bilgisi, IP, beacon, kablolu-kablosuz ağ bağlantı bilgisi vb),


Kişisel Verilerinizin İşlenme Amaçları

Kişisel verileriniz, kişisel verilerin korunmasına ilişkin mevzuata uygun olarak aşağıdaki amaçlar ileişlenebilecektir;

Uygulama, toplanan kişisel verileri yalnızca belirli amaçlar doğrultusunda kullanacaktır. Bu veriler, kullanıcı izni olmadan üçüncü taraflarla paylaşılmayacak ve gizliliği korunacaktır.


Genel Amaçlar:
 

  • Bizimle iletişime geçtiğiniz takdirde sorun ve şikayetlerinizi çözümlemek ve gerektiğinde buna ilişkin olarak sizinle iletişime geçebilmek amacıyla kimlik ve iletişim bilgilerinizi,
  • Mevzuattan kaynaklanan yükümlülüklerimizi yerine getirmek, yetkili ve görevli kamu kurum vekuruluşları ile bilgi güvenliği başta olmak üzere diğer hukuki yükümlüklerimizi yerine getirmek amaçlarıyla kimlik, iletişim, fatura, alışveriş bilgilerinizi,
  • Sözleşmeden doğacak uyuşmazlıklarda mahkeme, icra dairesi, hakem heyeti gibi resmi kurum vekuruluşlara karşı her türlü dava, cevap ve itiraz hakkının kullanılması amacıyla kimlik, iletişim, fatura,alışveriş bilgilerinizi,

Demo Talebiniz Kapsamında:

  • Ürünümüzün kullanımını sağlamak ve, sizinle olası akdedeceğimiz satış sözleşmesinin gereğiniyerine getirmek, Kullanıcı hesabı açılarak üye girişinin yapılabilmesi amacıyla kimlik ve iletişimbilgilerinizi,
  • Demo talebinin ardından ürün satın almak istendiğinde her alışveriş işleminde tekrar tüm üyelikbilgilerinin girilmesine gerek kalmaksızın üye bilgilerinizi kullanarak alışveriş yapmanızı sağlayabilmekamacıyla kimlik ve iletişim bilgilerinizi,
  • Size ilişkin sistemimizde oluşturduğumuz kayıtların diğer müşterilere ilişkin kayıtlardan ayırt edilebilmesi,fatura/fiş ibraz etmeksizin satış sonrası operasyonel süreçlerden faydalanabilmenizi sağlamak amacıylakimlik ve iletişim bilgilerinizi,
  • Fatura düzenlenmesini talep etmeniz halinde fatura düzenlenebilmesi amacıyla kimlik ve faturabilgilerinizi,
  • Ödemenizi kredi kartı ile yapmak istemeniz halinde ödemenin alınabilmesi amacıyla kredi kartıbilgileriniz, (kredi kartı bilgileri kaydedilmeden ödeme kuruluşuna aktarılmaktadır.)
  • Mevzuattan kaynaklanan saklama yükümlülüklerimizi yerine getirmek amacıyla kimlik, alışveriş vefatura bilgilerinizi,

 

Kullanıcı Olmanız Halinde: 

  • Ürünümüzün geliştirilmesini sağlamak ve taleplerinize anında yanıt vermek adına Kullanıcı şikayet vetalep formu kapsamında,
  • Düzenli ödemelerin takibi ve hesap bilgileriniz ile düzenleme yapılabilmesi ve elektronik ticaretortamınızın yönetilmesini sağlamak için tarafınıza sağlanan halinde,
  • Kullanıcı olmanız halinde yapmış olduğunuz satışlar, elektronik ticaret sitenizin yürütülmesinisağlamak,
  • Verilen hizmet kapsamında taleplerinizin yönetimi ve en iyi hizmet prensibi ile kullanıcıların elektronikticaretinin en iyi şekilde sağlanması amacı ile,
  • Web sitesinde yer alan veya talep etmeniz halinde verilerinizi aktardığımız iş ortakları ile elektronikticaret sitenizin yönetiminin yapılması amacı ile,

 

Elektronik Ticari İletişim İzni Vermeniz Halinde: 

  • Genel veya size özel kişiselleştirilmiş kampanyaların, avantajların, promosyonların, reklamların,bilgilendirmelerin, pazarlama faaliyetlerinin oluşturulabilmesi/yapılabilmesi, size yönelik her türlü ticari iletişim faaliyetlerinde bulunulabilmesi amacıyla kimlik, iletişim, alışveriş ve pazarlamaya esasbilgilerinizi işliyoruz.

 

Kişisel Verilerinizin Toplanma Yöntemi ve Hukuki Sebebi

Kişisel verileriniz Geovision tarafından; site üzerinden işlemleriniz, demo talebiniz, talep ve şikayetlerinizeilişkin taleplerle veya yaptığınız alışverişleriniz ile beraber, site üzerindeki her türlü alışveriş, tahsilat, teslimat,işlem, anket doldurma, otomatik yöntemlerle veya elektronik sistemler vasıtası ile alınan Elektronik Ticariİletişim İzniniz çerçevesinde işlenmektedir. Yükümlülüğün yerine getirilmesi” ile “veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması hukuki sebeplerine; mevzuattan kaynaklanan saklamayükümlülüklerimize ilişkin “hukuki yükümlülüğün yerine getirilmesi” hukuki sebebine; kullanıcı olmanız halinde“sözleşmenin kurulması ve ifası için veri işlemenin gerekli olması” talep ve şikayetlerinizin takibi açısında“hakkın kullanılması için veri işlemenin zorunlu olması” sebebine dayanarak, kişisel verileriniz Elektronik Ticari İletişim İzni vermeniz durumunda ve verilerinizin iş ortakları ile size yeni hizmetler sunulması amacı ile açıkrıza hukuki sebeplerine dayanarak topluyoruz.

Kişisel Verilerinizin Aktarılması

Şirket olarak kişisel verilerinizi;

  • Bilişim teknolojileri, pazarlama faaliyetleri, ya da uzmanlık gerektiren danışmanlık hizmetlerini almak,kişisel veri toplama süreçlerinde ürün ve hizmet desteği almak gibi amaçlarla Geovision’in yurtiçi veyurtdışında bulunan iş ortakları ve hizmet sağlayıcılarıyla (çağrı merkezi, cihazlar aracılığıyla kişisel veritoplama hizmeti, pazarlama danışmanlığı, veri tabanı, elektronik ileti aracı hizmet sağlayıcıları,danışmanlık, vb. hizmeti veren firmaları ile) veya yurtiçindeki iş ortaklarımızın sunucularının yurtdışındaolması halinde yurtdışı ile,
  • Site üzerinden yaptığınız alışverişlerinizin ve diğer her türlü ürün taleplerinizin çözümü amacı ilebayilerimiz ve iş ortaklarımızla,
  • Sitemizde yer alan ve hizmetine sunulan ve hizmet almak istediğiniz iş ortaklarımızaverdiğiniz izin kapsamında,
  • Yetkili ve görevli kamu kurum ve kuruluşları ile adli makamlara karşı olan bilgi, belge verme ve ilgili sair yükümlülüklerimizi yerine getirmek ve dava ve cevap hakları gibi yasal haklarımızı kullanabilmekamacıyla bizden istenen bilgileri anılan bu kurum, kuruluş ve makamlara,
  • Ödemenizi kredi kartı ile yapmanız halinde kredi kartı bilgilerinizi,

Geovision tarafından kaydedilmeksizin ilgili banka, elektronik ödeme kuruluşu vb. hizmeti sağlayanüçüncü kişilere paylaşmaktayız.

Haklarınız

Kanun’un 11. maddesi gereğince; bu politikanın “iletişim” bölümünde yer alan yöntemlerle Geovision ’e

  • Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurtiçinde veya yurtdışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme,
  • KVKK mevzuatında öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesiniisteme,
  • Kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle aleyhinize birsonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  • Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız halinde bu zararıngiderilmesini talep etme haklarına

 

Geovision olarak;

KVKK kapsamında, kullanıcılar kişisel verilerinin nasıl kullanıldığını öğrenme, düzeltme talebinde bulunma ve veri işleme faaliyetleriyle ilgili diğer haklara sahiptir. Bu hakları kullanmak için lütfen [uygulama iletişim bilgileri] üzerinden bizimle iletişime geçiniz.

Bu metin ve politikalar zaman zaman güncellenebilir. Güncellemeler hakkında kullanıcıları bilgilendirmek için uygulama içi bildirimler kullanılabilir.

Teşekkür ederiz.

İletişim

  • GVG Danışmanlık Ş(Geovision)– Muradiye Mh. Kalıpçı Sk. N:4/2 34357 Beşiktaş – İstanbulMecidiyeköy VD 4541834695

Başvurularınızı Veri Sorumlusu olarak’ Geovision in söz konusu başvuru prosedürü için tahsis edilmiş olaninfo@gvg.com.tr e-posta adresine, sistem üzerindeki kayıtlı e- postanızdan ulaşabilirsiniz. Veya Geovision’inaşağıda belirtilen adresine yazılı olarak iletebilirsiniz (İlgili talebin yasalar gereği belirli bir prosedürde yapılması gereken hallerde söz konusu prosedüre uyulması gerektiğini hatırlatmak isteriz.)

Geovision Teknolojileri Ölçülebilir Fayda Sunar!

Geovision Group, Geomarketing ile bölgelerinize akıl katar, Geovision Dispatch ile teslimatlarınıza akıl katar, Geovision Planner ile müşteri ziyaretlerinize akıl katar. Zaman ve yakıt maliyetlerinizi azaltmak, satış verimliliğinizi ve karınızı artırmak için vakit kaybetmeyin!